Beemster Culinair

Catering op topniveau

U bent hier

Home

Bij de kok aan tafel

Een mooie avond bij de kok aan tafel, een genietavond of een schuif-maar-aan-avond: bij Beemster Culinair kan het allemaal!

Thema Japans

  • 3 mei - VOL
  • 4 mei - VOL

Thema Koreaans

  • 18 mei

Verrassingsmenu

  • 19 mei

De avonden start om 18.00 uur met een drankje en hapje om daarna gezellig aan tafel te gaan om kennis te maken met onze eigen keuken.

U kunt reserveren via 06 22 40 72 54 of welkom@beemsterculinair.nl

Offerte aanvragen

Beemster Culinair houdt van persoonlijk contact. Zodra u het formulier invult en vervolgens verzend, nemen wij z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken. Beemster Culinair is gespecialiseerd in Culinaire Catering, Kok aan Huis (of bedrijf), Bruiloften (culinair diner en hapjes), Buffetten (vanaf 25 personen) en Barbecue Evenementen, Evenementcatering (ook vanaf 25 personen). Mocht u even geen inspiratie hebben, dan kunt u ons altijd bellen, of mailen. Wij denken graag met u mee. Niet alleen over uw invulling van uw evenement, maar ook over bijzondere locaties.

Een smakelijke reis met Beemster Culinair

Beemster Culinair is niet zomaar een cateringbedrijf; het is een belichaming van de liefde voor eten en de Beemster. Natasja, met haar 12 jaar ervaring in de culinaire wereld, heeft een scherp oog voor het selecteren van de beste lokale ingrediënten die Beemster en de omliggende regio te bieden hebben. Elk gerecht dat ze bereidt kan zowel invloeden uit Hollandse, Japan, Korea of Italië hebben, vertelt een verhaal van ambacht, traditie en innovatie.

Lokale producten, verse smaak

Bij Beemster Culinair draait alles om lokale producten. De groenten komen rechtstreeks van nabijgelegen boerderijen, de kaas wordt zorgvuldig geselecteerd uit lokale boeren en het vlees wordt geleverd door plaatselijke slagers die dezelfde passie voor kwaliteit delen. Dit niet alleen ondersteunt de lokale economie, maar garandeert ook dat elke hap doordrenkt is met de authentieke smaak van Beemster.

 

BEEMSTER CULINAIR

De Volger 25, De Rijp
Mobiel 06 22 40 72 54
welkom@beemsterculinair.nl

CATERING | KOK AAN HUIS

Volg ons
  

BUFFETTEN | BRUILOFTEN

BTW nr. 191616813B03
KVK nr. 63505584
Bankgegevens NL74RABO0163693013
tnv Beemster Culinair, N. Bolluyt