Beemster Culinair

Catering op topniveau

U bent hier

Home

Borrelplanken & hapjes

Voor culinair borrelen kunt u natuurlijk ook bij Beemster Culinair terecht. Vanaf 2 personen (maar ook voor grotere groepen) hebben wij hapjes en borrelplanken.

Wij werken zo veel mogelijk met lokale en biologische producten. Graag houden we rekening met allergieën en of dieetwensen. We passen graag het menu op maat aan. Wist u dat alle gerechten halal en of Vegan gemaakt kunnen worden

BESTELLEN?

U kunt deze hapjes bestellen via 06 22 40 72 54 of welkom@beemsterculinair.nl

Offerte aanvragen

Beemster Culinair houdt van persoonlijk contact. Zodra u het formulier invult en vervolgens verzend, nemen wij z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken. Beemster Culinair is gespecialiseerd in Culinaire Catering, Kok aan Huis (of bedrijf), Bruiloften (culinair diner en hapjes), Buffetten (vanaf 25 personen) en Barbecue Evenementen, Evenementcatering (ook vanaf 25 personen). Mocht u even geen inspiratie hebben, dan kunt u ons altijd bellen, of mailen. Wij denken graag met u mee. Niet alleen over uw invulling van uw evenement, maar ook over bijzondere locaties.

Seizoensgebonden creativiteit

Wat Beemster Culinair echt bijzonder maakt, is hun toewijding aan seizoensproducten. Natasja begrijpt dat elk seizoen zijn eigen unieke smaken en texturen biedt. Haar menu's worden daarom zorgvuldig samengesteld om de versheid van elk seizoen te vieren. Of het nu lichte, verfrissende gerechten zijn voor de zomer of hartverwarmende stoofschotels voor de winter, Beemster Culinair brengt de essentie van elk seizoen op uw bord.

Catering op maat

Of u nu een intiem diner voor twee plant of een groot feest organiseert, Beemster Culinair biedt catering op maat die elke gelegenheid transformeert in een onvergetelijke culinaire ervaring. Van huisgemaakte canapés tot verfijnde desserts, elke creatie is een meesterwerk van smaak, presentatie en passie.

BEEMSTER CULINAIR

De Volger 25, De Rijp
Mobiel 06 22 40 72 54
welkom@beemsterculinair.nl

CATERING | KOK AAN HUIS

Volg ons
  

BUFFETTEN | BRUILOFTEN

BTW nr. 191616813B03
KVK nr. 63505584
Bankgegevens NL74RABO0163693013
tnv Beemster Culinair, N. Bolluyt