Het 4- gangenmenu bestaat uit een voor tussen, hoofdgerecht en een dessert.
De keuze per gang kan gemaakt worden voor het gehele gezelschap of per 4 personen.
Tussengerecht en/of voorgerechten:
• Kastanje Porcinisoep geserveerd met Kletskoppenbrood & Parmaham
• Gekonfijte zuurkool met een loempia met lamsvlees, geitenkaas en sinaasappel
• Bitterballen met een vulling van Shiitakes en mozzarella
• Salade met Blauwe kaas & gegrilde peer
• Trio van Eend: loempia met gekonfijte eend, Foie gras en cranberry/tosti met zure appel en Foie gras & pannetje gegaarde eendenborst met calvados appeltjes.
Hoofdgerechten:
• Gegrilde rosbief met gegrilde groente, roseval aardappeltjes & stoofperen
• Verse zalm in appelcider, geserveerd met preistampotje
• Gevulde kwartel met zoete aardappel en rode kool
• Wildstoof met seizoensgroente en zoete aardappel
Dessert:
• Lemoncurd cheesecake, opgemaakt met vers fruit en lavendel
• Rood fruit met home made mascarpone crème en een crum van citrus
• Kaasplateau met diverse binnen en buitenlandse kazen geserveerd met vijgenbrood & homemade perenstroop.
De gerechten worden bezorgd op disposable en ovenbestendige schalen.
Bij de gerechten wordt een duidelijke omschrijving geleverd m.b.t. de eindbereiding/uitserveren
• De kosten p.p. € 59.50 euro
• Kinderen tot en met 12 jaar in overleg (wat ze lekker vinden om te eten) € 27,50 p.p.
• Deze kosten zijn excl. mijn aanwezigheid, tafeldekking, servies/bestek en servetten
• Eénmalige voorrijkosten à € 50 euro (buiten regio Beemster/Purmerend)
• Reiskosten a € 0.35 ct per km
• Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW
BESTELLEN?
U kunt deze hapjes bestellen door de PDF uit te printen, de hapjes van uw keuze aan te kruisen en vervolgens via een Whatsappfoto naar Beemster Culinair te sturen. E-mailen mag ook. Natasja zal daarna contact met u opnemen. Mobiel: 06 22 40 72 54 E-mail: welkom@beemsterculinair.nl